SİVAS / GÜRÜN - GÜRÜN ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU

0346 7152248 0346 7151906
KURULTAY MAH. TOHMAÇAYI CAD. PANSIYON BLOK NO 20 İÇ KAPI NO Z1 GÜRÜN / SİVAS
Vizyon
İstiyoruz ki… * Öğretmenevimizde sizlerle paylaşılan bir sevgi ortamı oluşsun. * “Evin gibi” düşüncesi ile anılsın. * Çalışanlarımız, kültürümüzün gerektirdiği konukseverlik anlayışını görev kabul etsin. * Bizler kurumun sürekli gelişmesine yardımcı olmanın mutluluğunu yaşayalım. * Konuklarımıza gelişen teknolojinin imkânlarını sunalım. Kendimizi geliştirmek, dâhil olduğumuz işletmenin amaçları doğrultusunda yeni hizmetler üretmek Ekip çalışmasını ön plana çıkararak, hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini temel alan, çalışanları ile birlikte yeniliğe ve gelişime açık, rekabet gücü yüksek bir kurum olmak.”
Misyon
MİSYONUMUZ Niçin varız ?... Biz Gürün Öğretmenevi çalışanları, kaliteyi, konuklarımıza müşteri odaklı bir hizmetle ve kurum kültürüne yakışır bir tarzda sunmak için varız. Ülkemize hizmette davranış önderleri olan öğretmenlerimizin ve ilçeye gelip konaklama sıkıntısı çeken diğer devlet memurlarının kalabilecekleri nezih, güvenli ve temiz bir ortam oluşturmak, çalışma saatleri dışında kalan zamanlarda da meslektaşlarıyla, yakınlarıyla dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri, çağdaş ve kaliteli hizmet verebilen bir kurum oluşturmak. Hizmet sunduğumuz her alanda yurt içi ve yurt dışı müşterilerimizin ihtiyaçlarını kaliteli ürünler, uygun fiyat ve güleryüzlü hizmet seçenekleri ile karşılamak.
Otel Odası :2
Öğretim Şekli :
kalorifer
ilçe merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gürün Öğretmenevi ve ASO İlçe merkezinde olup Sivas il merkezine uzaklığı 138 km dir.